måndag 11 januari 2010

Dr Wayne Dyer - The Way You Look At Things



En stillhetens och kontemplationens dag för mig.
Det har varit så mycket ända sen i höstas, så plötsligt gick "luften" bara ur mig. Idag blir och är det en omtänksamhetens dag... behöver fylla på i mina inre förråd.
Ha det gott Kramisar

Letar man utanför sig, kommer man inte att hitta det man söker

3 kommentarer:

  1. Underbar video, skrattade gott! Önskar fler hade modet att våga möta sig själv och sina problem istället för att leta utanför sig själv. Den enda man kan förändra är sig själv.

    Hoppas du rår om dig själv riktigt varsamt, omfamnar dig själv och stryker dig själv över axeln. Det är jag övertygad om att du gör. Du är en sådan klok själ som ger kärlek både inåt och utåt. Skickar en lastbil fylld med kramar av alla de slag du kan tänkas behöva!

    SvaraRadera
  2. Ibland är det bara så mycket enklare att försöka "hitta felen" hos andra, de syns ju mest o bäst. Ibland har jag allt gett mig på kära mannen och talat om för honom att: Om bara han agerat på ett annat sätt då hade jag inte behövt känna mig arg, frustrerad (tex) Det är ganska svårt det där att se och lyssna till sig själv...för en hel del är så omedvetet...befinner sig i "mörkret"...

    Ja jag har månat om min kropp på så sätt att jag vilat, bastat, varit ute med gänget och "stängt dörren" för alla ev. krav och måsten som jag emellanåt vill tvinga på mig själv.
    Tack du smörboll för din omtänksamhet som nådde mig likt värmande solstrålar. Det kändes fint att läsa, har känt mig som en enda tom påse utan kontakt med mitt innehåll. Idag känns det ljust o fint, om än inte helt molnfritt inombords. Kramisar

    SvaraRadera
  3. Känner igen det där. Maken här har också genom åren fått utstå ett och annat angrepp!

    Skönt att du mår lite bättre idag. Du måste ju vara så orolig för Lill-Kingen också som inte mår så bra.

    Skickar värmande och helande kramar till er båda!

    SvaraRadera