fredag 22 januari 2010

carpe diem


Godermorgon alla härliga naturtillgångar!
Nu ska gänget och jag ge oss ut till skogs
och göra ett gemensamt försök att fånga dagen.
Kylan har visat lite omtanke
och dragit sig tillbaka och lämnat
oss ifred, i alla fall för idag
så nu är det full fart uuuuut som gäller
Önskar er en fin livsdag

2 kommentarer:

  1. Blev så glad när jag såg att även dina prover var fina idag, grattis.
    Så lyckliga dina hundar är som får bo med dig och vara ute i det fria så mycket. Vår hund har ett prima liv med massor av kärlek och långa promenader men den där friheten du kan bjuda dina busar på har han inte så ofta.
    Vi har en liten skog där vi bor som många går i så det blir lång tamp som han har hängande efter sig när han släpps fri. Så att det lätt går att fånga honom när de som rider plötsligt dyker upp, hästar är nog lite läskiga tycker han, sen har vi svampplockare eller alla som joggar fram och tillbaka. Nej han har aldrig visat tendenser att rymma eller jaga joggare som tur är.
    Kram till dig kloker
    Maggan Livsglimtar

    SvaraRadera
  2. Tack för ditt grattis!
    Det är verkligen en otroligt skön lättnadskänsla när man fått veta att provsvaren är bra. Aldrig att jag kan ta något för givet...vilket jag i mina ljusa och enerigproppade stunder faktiskt kan tycka är bra.
    Vi bor alldeles vid skogen, så musketörerna har stor frihet. De älskar att slippa gå i koppel, säkert för att de tidigare levt begränsande liv.
    Vi försöker hitta helt "fredade" platser, för dyker det upp människor med hundar, då blir det fart på alla elva...de tror säkert att det är deras skog...de skäller bara..för de är alla snälla personligheter
    Kram till till dig med, du bärare av livets kunskaper

    SvaraRadera