onsdag 14 oktober 2009

Idag har vi "bara njutit och varit"

.
Dagens affirmation:
"Jag sätter värde på den tid jag ägnar åt att vara.
.
.
.

5 kommentarer:

  1. När jag ser dina fyrfota skönheter så längtar jag tills jag blir stark nog att gå ut i skogen med Watson. Han får sina promenader ordentligt både av vår hundvakt och husse när han är hemma, men jag längtar tills även jag orkar gå med i skogen och njuta.
    När jag ser skogen på dina bilder så känner jag så starkt att det är där jag kan hela mig själv när jag bara blir lite starkare fysiskt. Som det är nu orkar jag inte ens gå så långt runt vårt hus.
    Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Det ser så härligt ut. Längtar ut i skogen. Idag har jag återvänt till scouterna. Nu när jag inte har någon hund längre, blir det inte så ofta av att gå ut i skogen. Men med scouterna kommer man ut igen.

    Kram och tack för uppmuntrande kommentarer!

    SvaraRadera
  3. Vad kul att du tittat in med dina ljussprakande livsglimtar.
    Ja gänget är alla personliga skönheter.
    Ja du, skogen är en riktig energikälla att hämta kraft och inspiration ur. Då jag ibland har känt mig ledsen och mörk, vänder jag alltid tillbaka hem med ljusknappen åter påslagen efter en tur i skogen. Förr, då jag var svagare än svagast, fick jag emellanåt skjuts till mitt specialställe en bit i skogen. Cellcepten var för min del ingen höjdare. Den satte sig i mina ben och fötter och hindrade mig att gå.. Varje steg smärtade ordentligt och om jag lyfte på ett ben för att tex kliva upp på en sten eller kulle, så tappade jag balansen. Den rackarns cellcepten togs bort efter 6-7 mån, så efter ett år var det full fart på mig igen.
    solskenskramar till en solskenstjej

    SvaraRadera
  4. Du är då bara för makalös Imse!!
    Scouterna får nog ett lyft när du förenar dig med dem. "Ungarna" gick ett tag i scouterna som små. Det var otroligt vad mycket scoutingen lärde ut också om kamratskap. Många roliga träffar var vi föräldrar med om. Särskilt minns jag lekarna som på ett särskilt sätt svetsade samman oss alla. I scouterna får alla känna att de kan något och att de behövs för att allt ska funkera. En passande "slogan" för dig ALLTID REDO!
    Skogssköna kramar

    SvaraRadera
  5. Tack för citrinen! Läste lite mer om den på nätet och såg att den också är bra för diabetiker. Får nog skaffa en riktig också, som komplement till cybercitrinen från dig.
    Jag gillar stenar, både vackra och spännande smyckestenar, men också andra stenar. På bordet bredvid datorn har jag en sten från Loch Ness. Tänk om Nessie nosat på just den!
    Kram

    SvaraRadera