torsdag 2 juni 2011

Vangelis - Hymne ****** Tack M. Klum*****


"Det vi lär oss att uppskatta och fascineras av vill vi också bevara" -M.Klum

Det finns människor med passion, en passion som de använder för att försöka göra denna vår värld till en bättre plats att leva på för oss alla ... för växter, djur, människor ... för allas vår boplats ... vår vackra blå planet.... som snurrar sina varv ute i universums stjärne vidder .... med oss alla ombord.

En sån fantastisk person är Mattias Klum, som jag tillägnar denna musik.
Var häromdagen och lyssnade på en föreläsning av just Mattias Klum... vilken underbar person, vilka fantastiska bilder .... vackra men också vemodiga. Vemodigt att se hur vi människor i vår strävan efter mer pengar och prylar, far fram och skövlar och ödelägger i allt det sanslöst vackra. Jag blev än mer medveten om hur människan alldeles för ofta ställer sig i vägen för det eviga kretsloppet. Många risker tog han i sina försök att fånga de mest "talande" bilderna, för att visa oss alla vilken otroligt vacker planet vi alla bor på och att det aldrig är försent att förändra och hjälpa naturen att återhämta sig .... om vi börjar nu.
Tack Klum för att just du finns


"Världen finns inte där för att vi ska ställa den i ordning, världen är redan i ordningen förkroppsligad. Det faller på oss att inrätta oss själva i samklang med denna ordning." (H-Miller)

*********************************
http://www.expeditionsverige.se/
*********************************

1 kommentar:

  1. Håller helt med dig och Klum om möjligheterna att rädda vårt fantastiska klot. Bara den "kolka" människan vaknar nån gång!
    /Ivar

    SvaraRadera