söndag 6 mars 2011

Morning Glory AEOLIAH



Goooomorning och välkomna till en sprillans ny dag!
Vi har varit ute på dagens första kissrunda och passade då på att kolla väderläget som visade sig vara precis i vår smak
Efter att ha satt oss ner för att se efter vad vi har i "börsen" kom vi fram till att : De här är de tillgångar vi har att tillgå just nu, för att försöka skapa vår livsdag så mysig som möjligt.
Solglitter, härlig skare...som gör att vi kan gå utanför väggränserna + en liten gråblek, lite halvljummen och trött matte(just nu) + en hel hög med glada fyrfotingar + mat i magen + ryggsäck + termos + nyinköpta tuggben + 5-milen för herrarna + en nyinförskaffad bok som jag verkligen längtar efter att få "sätta tänderna i"....Hmm. Ser ut som om vi ska klara av att få ihop till en riktigt, riktigt bra dag i dag med de resurser som står oss till buds. + att med ettt gäng livsglada fyrfota vänner, kommer vi garanterat att få sällskap också av och med glädjen
Önskar er alla en möjligheternas solskenskapande dag
Kramisar från oss i norr

2 kommentarer:

  1. Nattrunda hos vänner.. Hoppas du sover gott och får en fin tisdag..
    20 dagar till sommartiden!
    Månen just nu är en liten löjlig sträng, men den växer fort!
    Jag stirrade ut genom fönstret i morse, ett par duvor satte sig på balkongräcket, de höll på med kurrrrr och med att stoppa näbbarna i varandras näbb.. Sen parade de sig framför min näsa! Det var det fräckaste! Men roligt, det visar ju ett säkert vårtecken! Borde haft kameran i handen.. Bara det att jag är inte fotograf 29 timmar varje dag..
    Ha en fin vecka
    Kram/Raya

    SvaraRadera
  2. Raya .....visst är det härligt när himlavalvet tänder sin månbelysning. Då kan jag/vi ge oss ut på en sen kvällstur ut till skogs fallera, för månen den lyser upp vår väg....ja fast den får nog vara lite större än en sträng.
    Ja du, nu har kärlekslivets hotta del börjat vakna till liv och då vet man alldeles säkert att nu så har våren sakta men säkert börjat sitt intåg. Fåglarna sjunger ut sin vårglädje så det ljuder lång väg och Domherrehanarna är rödare än röda, allt för att överglänsa varandra och visa honorna vem som är stiligast.
    Gulsparvarna har börjat sin dans och far mellan träden i en yster fart.
    Vårsprittande kramar till dig i södern från mig i norr Humlisen

    SvaraRadera