söndag 11 april 2010

Lev Livet Låååååångsamt - så hinner du se och uppleva mer - Liv


Den som stannar upp ....har ett stort försprång

2 kommentarer:

  1. Så sant, så sant! Visst får man ut så mycket av sin tid och sitt liv om man stannar upp och betraktar saker en stund. Tänk vad mycket man missar i hastandet, när man försöker springa vidare och vidare hela tiden, i hopp om att nå något som man redan hade funnit om man bara hade stannat upp.

    Hoppas du mår bra vännen! Och att dina lurviga vänner inte behövt vara sjuka, hur går det med det förresten?
    Varma vårkramar!

    SvaraRadera
  2. Så sant...själv har jag i många år varit en sprinter i livets långlopp, fort. fort var mitt motto.. annars trodde jag att jag inte skulle hinna med allt jag ville lära mig.
    Nu..under några år lever jag mycket mer här och nu och min fart är därför anpassad så att jag ska hinna se, lukta och uppleva Livet mer intensivt och nära.

    King var i morse och tog nya blodprover
    Kenzo har sedan tre dagar frivilligt kommit in till köket när det vankats mat.han har ätit riktigt bra i jämförelse med tidigare då han bara mådde illa så fort han kände lukten av mat Glädjetårar av tacksamhet över att det sakta börjat vända...men han sover fortfarande mycket. Vi tar en dag i taget och gläds över varje liten förbättring, men vet, att det kan komma dagar då det kommer att se ut som det stannar av igen. Ibland är han så glad och svansviftig och ska absolut ut och då går vi en liten runda, han själv visar oss när det är nog med friskluft.
    Nu tinar det i raketfart, uteplatsen är nastan helt framme, men i skogen kan vi bara gå i tidiga morgontimmar då skaren ligger kvar..annars åker vi bara ner i djupsnön.
    För egen del är jag förkyld och lite trött
    Vårsprittande och färgsprakande kramar

    SvaraRadera