lördag 11 december 2010

Nyopererad .....


Kullerbyttaglädje.....Det hjälpte att ni stenhårt höll alla tår och fingrar och allt annat som gick att hålla....för hör och häpna...det var ingen tumör det var en fettknöl.
Hade det varit en tumör, som de trodde, hade hon måst operera bort två bröst för att förhindra att den spred sig. Jisses vilken lättnad...men hon fick dra bort en del tänder. så när hon kom hem, talade hon verkligen "gråtande" om för mig hur ont hon hade i munnen och i operationsstället. Nu blir det till att bära "dumstruten" ett tag.
Innerligt varma mjuka tack-kramar för er omtanke
Kenia o Humlina

4 kommentarer:

  1. Åh, så skönt! Vad glad jag blir!

    Kram,
    Å

    SvaraRadera
  2. Så skönt att det inte var någon tumör. Hoppas det onda blåses bort snabbt nu. Lilla, hon ser så skruttig ut där i fåtöljen. Tur hon har ett så tryggt hem. :)

    Kram på er!

    SvaraRadera
  3. Men så skönt, vilken lättnad.

    Kramar på er båda och alla andra fyrbeningar!

    SvaraRadera
  4. Hej där!
    Så bra att det inte var tumörer!
    Hoppas att hon kryar på sig nu och får ta bort "dumstruten"..
    Nu är det verkligen midvinter, den kortaste dagen är i morgon.. Men blir det klart väder så behöver den inte alls bli den mörkaste dagen på året!
    Vi har haft så många milda och snöfattiga vintrar på sista tiden så nu kommer både kyla och all snö som borde kommit ner då.. Det var någon jul vi hade +8 grader här i Stockholm. Ingen vit jul alls! Efter vintern kommer våren, och sen går det med långa steg framåt och vi slipper vara instängda mellan fyra väggar..
    Önskar dig, din familj och musketörerna en härlig vecka och en God Jul och ett riktigt Gott Nytt ÅR!!!!!
    Kra-mar/Zinaida K

    SvaraRadera