tisdag 14 december 2010

Gospel Choir - Oh Holy Night


Mörkret har smugit sig på och kylan gör så att den frusna snön knarrar under mina fötter för varje steg jag tar. Kikar upp på himlavalvet där halvmånen och stjärnorna glittrar så otroligt vackert mot det svarta...det är kallt jomenvisst... men jag kan ändå inte låta bli att stanna till en stund och njuta av all "himmelsk" skönhet ....Det känns som en...."Oh Holy Night"

2 kommentarer:

  1. Åh, så vackert och dina foton är ju som vanligt så talande och underbara. Hur har du det i julstöket? Fullt upp? Här är vi klara med det mesta av mat-inhandlingen, bara färskvarorna kvar.

    Hoppas du och alla små lurviga mår bra! Kramis :)

    SvaraRadera
  2. Gooooomorgon Smörboll!!
    Jag fryser mina ljuslyktor och smådonar omkring. Konstigt...jag känner mig kolugn...lite stresskänsla får gärna infinna sig...letar i mitt inre men finner inte en endaste litet stresskorn. I går flög M till Stockholm.Det planet han skulle med blev inställt så han fick leta efter ett annat flyg. Hoppas att vädret lugnar ner sig lite så att han kommer sig hem idag. Tisdag ska jag på läkarbesök och sent på kvällen kommer dottern hem, onsdag är det de två fyrfotade farbröderna som ska till veterinären för koll Och utanför mitt "datafönster" trängs fåglarna för att få sig lite mat magen...ett helt skatgäng landade just.
    Idag blir det bak för att fylla huset med julens härliga dofter
    Juldoftande kramisar till dig från Humlina

    SvaraRadera