onsdag 22 februari 2012

Lycka ......det är ...



att få springa lös och känna frihetens milda vindar i ansiktet ... ni ser väl att jag ler av glädje

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig bild! Tänk att få en andra chans, som jag förstått har hon inte haft det så lätt tidigare.

    Vad fint du skrev till din syster i förra inlägget. Vilket speciellt band ni delar.

    Kram! :)

    SvaraRadera
  2. Halloj Tanja!!
    Ja Ladushka har varit med om en hel del.
    och samma dag som jag betalade hennes bokningsavgift, försvann hon från hundhemmet, skrämd av någon/något. De tror att byns kringströvande hundgäng gett sig på henne och att hon därför inte vågade sig tillbaka. Hon var borta vecka efter vecka i sträng kyla och mycket snöande. Ingen trodde väl att hon levde eller skulle komma tillbaka. Då drömde jag att hon befann sig i ett hus, långt inne i skogen, som såg ganska så öde ut och att hon skulle komma tillbaka då ett lite märkligt snöande, skulle dala ner från skyn här hemma i vår by. Och så blev det.
    Ladushka har accepterat alla musketörer, utom Rona och Rona har inte heller hon accepterat Ladushka. Så, därför satsar jag mycket på hundgänget just nu, för att försöka skapa trygghet för alla. Det har vi igen tusenfalt. Därför är jag inte så ofta på nätet och är en usel kommenterare, just nu.
    Läser dina blogginlägg, som nu blåser friska förnyelsens vindar,
    vindar som blåser ända hit. Häääärligt att läsa. Det sägs att 2012 är förändringens och förnyelsens tid, att vi människor inte längre kan "köra samma vägar som vi alltid gjort"
    Här är det också förnyelser och förändringar på G
    Solskenskramar
    PS försöker skicka min kommentar om och om igen, nätverket bara ”hoppar ur” om och om igen

    SvaraRadera
  3. Lilla Ladushka då, vilket tur att hon kom tillbaka! Och vad häftigt med din dröm!!! Hoppas hon och Rona ska bli kompisar snart, förstår att mycket tid går åt till att få hela gänget att fungera fint med varandra.
    Ja, spännande med förnyelse och förändring, vi får hoppas på att allt går till det bättre. Spännande att du har något nytt på G, det får du berätta om sen om du vill.
    Ha en skön dag! Kram :)

    SvaraRadera