fredag 1 april 2011

LA VIDA ES BELLA - Ernesto Cortázar

* När jag var liten kunde jag trolla. Jag kunde göra underverk, läka sår och gå på vatten, färdas obegränsat i tid och rum, jag hade makt att förvandla världen eller skapa en ny. När jag var liten kunde jag trolla. Det var innan de lärde mig att jag inte kunde* - Jonas Gardell -

2 kommentarer:

  1. Vilket otroligt fint musikstycke, har inte hört förut!

    Ja, tänk vilka idéer, potential, vilja och levnadskraft som trycks undan. Det är något jag tänkt på mycket i dagarna, vad man fått höra från barnsben, vad man upplevt som gjort att tryckt undan så mycket av sig själv och sin potential och de negativa saker som man själv sedan i vuxen ålder fortsatte med att intala sig själv. Just nu håller jag på bearbeta det och slå mig fri från dessa gränser.

    Hoppas du och dina fyrfotade vänner har en rolig helg och att alla mår så gott som de kan må! Många soliga Kramar! :)

    SvaraRadera
  2. Ja det var fin musik..
    Och när jag var liten kunde jag flyga och gå genom väggar och vara osynlig och hade en egen jordklot som hade pyttesmå människor och djur som jag bara tittade på! Och jag ville aldrig bli vuxen..
    För de vuxna visste inte vad man kan göra och visade inget intresse för sånt heller..
    Tack för din visit hos mig.. Nu mår jag något bättre och hjärtat är lite lugnare nu men vid sovdags brukar det skutta lite extra, det beror nog på hostan jag hade.. Haft det förr.
    Ha nu en fin vårvecka!
    Kramizar/Raya

    SvaraRadera