söndag 19 maj 2013

Jag tror att människor vill ha vackra vingar .....



Jag tror att mänskor vill ha vackra vingar
för att flyga till varann

Jag tror att mänskor vill ha vackra hjärtan
för att ge dem till varann.
- Åsa Jinder-

Livsvackra hälsningar från norr

3 kommentarer:

  1. Fina ord.

    Hoppas du har det skönt nu när sommaren anlänt! :)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. SommarsolsHej Tanja!
    Härligt som rackarn att sommaren anlänt till våra breddgrader.
    I helgen släppte vi våra ryska tjejer fria, inte båda samtidigt, de fick turas om. Det tog en stund för Nika att förstå att hon var fri och kunde gå vart hon ville. Vi lekte kurragömma, det tycktehon var jätteroligt, hon förstod på en gång vad det var fråga om.
    Själv har jag haft och ännu har en inflammation i min vänstra hand,, fast det blivit mycket bättre. I tio dagar var smärtan näst intill olidlig, men att åka in på akuten var inget alternativ för mig. Skulle inte orkat sitta och vänta i timmar, förstod ju själv vad som hänt min hand.
    Vi har en jättestor gran på tomten, dit under gillar flera av musketörerna att krypa och söka svalka då värmen blir för varm.
    På Kristihimmelsfärdsdag, såg jag att en grov gren gått av,alldeles under granen. Ville inte riskera att hundarna skulle göra illa sig på grenen, så jag bestämde mig för att kapa av den med en "jättesax"
    Och... jag tog i allt vad jag förmådde och lite till, nu stod det mellan grenen och mig. Men hur mycket jag än tog i, så lyckades jag bara få av den till hälften.:)
    I går var jag på akuten... och fick reda på att det var en inflammation.. och fick vänta. När läkaren frågade mig varför jag väntat i tre veckor, svarade jag att jag att handen gjorde så enormt ont, att jag bara inte skulle stått ut med all väntan också visste jag ju vad de var... fast så här länge har det aldrig tagit att läka.
    gänget har första tjing på mig, så fönster och städning får vänta på sin tur.
    allt gott till dig
    sommarvarma kramar humlina

    SvaraRadera
  3. Ajaj!! Sådant där kan ta lång tid på sig att läka! Vila nu handen ordentligt så att det inte blir värre.

    Härligt att de fick vara lösa! De blir ju så glada. Ture blir jätteglad när han upptäcker att han sitter fast i sitt långkoppel, men jag vågar inte ha honom lös. Det är lite si och så med inkallningen, han verkar lida av "sporadisk lomhördhet". ;)
    Stora Kramar!

    SvaraRadera