torsdag 19 januari 2012

Om du inte förmår njuuuta ......



.. av Livet


inte förmår acceptera ....



Livet så som det är i varje NU .....



vad/hur gör du då med Livet????? ...

4 kommentarer:

  1. Vilka härliga och livfulla vinterbilder! Den första var hur häftig som helst! Och sista så glädjefull. :)
    Hoppas du mår gott! Kram!

    SvaraRadera
  2. Hoppas! Hoppas! att det fungerar, så att kommentaren som jag satte fel, nu går att publisera på rätt inlägg.

    Hej du TANJA!!
    Det var ett tag sedan.Det har varit mycket att göra för mig under en lång tid, så mitt bloggande har fått gå i slowmotion.
    I början på december började jag sakta, glida in i en slags trötthets "vägg”, och sakta började mitt "livsbatteri" gå på tomgång. Orken var inte mycket att skryta med , men tror du jag lyssnade i tid, nähädå, min vilja den är stark som en norrländsk fura den. När jag nu kikar i backspegeln, så ser jag att tecknen var tydliga redan i början november, på att det nog inte vore så dumt att sakta ner på farten ett snäpp, men de tecknen ville förstås inte jag lyssna på. Nixpix … sen så ”bidde” det ju jul och sen så …. ......
    *Egentligen så började det påsken 2011 då jag stukade en fot och en hand, med minimal sömn som följd under veckor. Sen blev vår kära hund Placido sjuk, med veckor av vaknätter. Jahaja, så bestämde vi oss i september, för att NU, på studs, var det absolut dags att börja vårt stora och sen allt för länge uppskjutna sorteringsarbete hahaha, har du hört sicken ”tokfia”....I december började kroppen säga ifrån på sitt alldeles egna och högst personliga sätt, Jag började plötsligt klumpa mig på alla möjliga och omöjliga sätt. Min mor brukade säga, när någon ramlade, slog sig och/eller ofta tappade grejer..... ”nu är du allt bra trött.” Jahaja, så fick jag ett järnlock på ena foten, med starka. smärtor och så klart svårt med sömnen i några veckor. Jisses, vad har jag tänkt med, egentligen? . Nu har jag i stort sett bara tagit hand om mig själv och mitt underbara musketörgäng och verkligen laddat upp batteriet, så nu du börjar det återigen bli full rulle på "en liten teskedsgumma". Tänk, att viljan så ofta är mycket starkare än förmågan.
    Julen är bland det absolut bästa och roligaste jag vet. Älskar att tänka ut hur jag ska ”pysa” till det, älskar att ha fullt hus. Men, det stora sorteringsarbetet, det skulle vi så klart ha väntat med, för vad hade ett år extra betytt i det stora hela?!. Intet.

    Här fortsätter snöandet, så våra så väl upptrampade små skogs ”vägar” har snöat igen …igen!!
    Men det hindrar inte oss från att kasta oss ut iii det fria, hindrar på intet sätt vår buslust att få "tala till punkt"

    Allt mysigt till dig Kramisar Anna-lena/Humlina

    SvaraRadera
  3. Jippiiiiiiiiiii!
    Det funkade!! Kommentaren blev ivägskickad. Kullerbyttig knasglädje!!! Kraaaaam

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Mitt bloggande har inte heller gått i raketfart direkt, inspirationen och glädjen liksom försvann där ett tag och jag hade inget att skriva. Försöker smått komma tillbaka. Skriv du när och om du vill i din blogg, vi andra väntar och kollar den då och då om det kommit några ord från dig.

    Ja, inte är det enkelt när man har en så stark vilja, ofta är det en tillgång, men ofta också något som ställer till det för en. Det var många saker som skulle fixas och hanteras för dig... Skönt i alla fall att du nu är på väg tillbaka och återfått din kraft och glädje! :)
    Härligt att du har din natur och dina hundar som ger dig så mycket gott i tillvaron.
    Ta nu hand om dig! Kram :)

    SvaraRadera