måndag 16 november 2009

Medicine Woman -Medwyn Goodall

Trädet som rör en del till tårar
är för andra en stor sak som står i vägen
En del ser på naturen med hånfullhet
och som en missbildning
andra ser knappt naturen alls
Men för den som ser med sin fantasi
är naturen fantasin själv.
- William Blake -

Natur-ligt har omvandlats till något o-natur-ligt

2 kommentarer:

  1. Jag var en sån som såg naturen men ändå inte, men med åren blev det tvärt om, jag är väldigt medveten om naturen när jag är ute.
    Ser både djur och växter med helt nya ögon sedan många år nu och är så glad för det. Jag tror att många unga inte har tid, de stressar så mycket och sitter för den delen mer inne än vad min generation har gjort. Är det inte på café så sitter de hemma och skriver på datan.

    SvaraRadera
  2. Som barn var vi i familjen mycket ute i skog och mark, men jag lärde ändå inte känna naturen närmare förens jag mötte mannen. Han lärde mig verkligen att se och lyssna till naturen och gjorde det mycket spännande att vistas där.
    Skogen kan veka skrämmande för många och se ut som om den bara består av träd..men där kryllar av liv och inte är det alls tyst.
    Jag kan ju bara se till mig själv, vilken skillnad det är i känsla och upplevelse att vistas i skog och mark i dag mot för tidigare och skillnaden är att idag "känner" jag naturen betydligt bättre och kan njuta mer av att vara där. Skogsdoftande kramar

    SvaraRadera